8 GEZINSHUIZEN (allen onder optie)

De huizen zijn ruim 7 m breed en 4 lagen hoog. Door hun extra breedte hebben ze bijzondere indelingsmogelijkheden en veel licht. Elk huis heeft een groot privé-terras aan de gemeenschappelijke daktuin, gescheiden door een niveauverschil en plantvakken. De berging is bereikbaar vanuit de garage. Daar is ook voor elk huis een parkeerplaats. Deze huizen zijn vergelijkbaar met de huizen die nu bij Overmaat in aanbouw zijn.

Alle gezinshuizen zijn op dit moment onder optie. Mocht je interesse hebben in een laan- of een dijkhuis, laat het de architecten van Overhoeks weten. Je komt dan op een wachtlijst te staan. De architecten van Overhoeks informeren je zodra er nieuws is over de gezinshuizen. Je kunt de architecten bereiken via overhoeks@denijl.nl

DIJKHUIS

Het dijkhuis ligt aan de Hilledijk met mooie oude bomen en een rustige groene sfeer. Privacy is gewaarborgd door het niveauverschil tussen entree en woonverdiepingen, hét kenmerk van een traditionele dijkwoning.

De hoge entreehal vangt het niveauverschil op met een split-level. Je gaat een trapje af naar een souterrain voor woonkeuken, werkkamer of studio. En een trapje op naar de bel-etage. De bovenste twee lagen zijn voor kamers. De dakverdieping kan worden vergroot met een bredere dakkapel, een doorgetrokken achtergevel en/of een doorgetrokken voorgevel.

Woonoppervlak van 170 m2 tot 200 m2, met een privé terras van ca. 25 m2.

LAANHUIS

Het laanhuis kijkt uit over de Laan op Zuid en heeft een eigen stoepje voor de woning. Een klassiek stadshuis. Dat zie je terug in de opzet. De onderste twee lagen hebben extra verdiepingshoogte: beganegrond en bel-etage.

De onderste twee woonlagen hebben veel indelingsmogelijkheden voor keuken, woonkamer, werkkamer, studio, eventueel verbonden door een vide. De bovenste twee lagen zijn voor kamers. De dakverdieping kan worden vergroot met een bredere dakkapel en/of een doorgetrokken achtergevel.

Woonoppervlak van 170 m2 tot 200 m2, met een privé terras van ca. 25 m2.

© Copyright - Overmaas Wonen | Webdevelopment by Oil4.nl