Overmaas genomineerd voor de Job Dura Prijs 2020

Overmaas is genomineerd voor de Job Dura Prijs 2020! Hieronder een deel van het persbericht:


ROTTERDAM – Uit meer dan 100 woonprojecten zijn deze week 5 projecten genomineerd voor de Job Dura Prijs 2020, te weten: Family Scraper De Maasbode, CPO Overmaas, Dakdorpen, Little C en Stichting Nieuw Thuis Rotterdam. De genomineerden maken kans op een kunstobject van Bruno Ninaber van Eyben en een geldbedrag van € 25.000,-. Het thema van deze editie is: ‘Wonen: thuis in Rotterdam’. De prijs wordt op 25 mei aanstaande uitgereikt.

Rotterdam staat net zoals veel andere Nederlandse steden voor een immense woningbouwopgave. Door de toenemende populariteit van de stad en de sterk stijgende woningprijzen is het in de afgelopen jaren voor veel mensen steeds moeilijker geworden om een geschikte woning te vinden of te behouden. Daarbij zijn ook de woonwensen veranderd. Binnen deze uitdagende context is er voor de Job Dura Prijs 2020 gezocht naar projecten die op een vernieuwende of exemplarische manier voorzien in oplossingen voor de woonopgave van de stad Rotterdam en daarmee op meerdere vlakken inspelen op de verbetering van de leefkwaliteit van haar inwoners, voor nu én in de toekomst.

De genomineerde projecten worden door de jury nader beoordeeld op basis van een aantal criteria. Zo wordt onder meer gekeken in hoeverre de projecten maatschappelijk relevant en van meerwaarde voor de gemeenschap zijn. Ook wordt gekeken of de projecten innovatief van karakter zijn (in aanpak, concept of techniek) en of ze betaalbaar en bereikbaar zijn. Ten slotte dienen de projecten opschaalbaar en realistisch te zijn.

De door de jury genomineerde instellingen/projecten uit een longlist van ruim 100 projecten zijn:

 

Voor meer informatie: www.jobdurafonds.nl

Stichting Job Dura Fonds, maatschappelijk verbonden met bebouwd Rotterdam.

Start werving Overhoeks Fase II

Het appartementengebouw van Overhoeks Fase II bestaat uit verschillende type appartementen en een bedrijfsruimte op de begane grond. We hebben brede CITY appartementen, met zicht op de stad van 64 m2. Daarnaast hebben we grotere HOEK appartementen van ongeveer 90 m2; deze hebben vanwege hun overhoekse oriëntatie een weids uitzicht rondom. De TERRAS appartementen zijn ongeveer even groot en hebben een dubbele oriëntatie; op de stad en daktuin. Alle appartementen hebben een privé buitenruimte én gedeeld terras.
Meer weten? Meld je aan voor een informatiebijeenkomst, laat je informeren door de architecten en kies een woning naar keuze.

Alle gezinshuizen onder optie

Alle gezinshuizen zijn op dit moment onder optie. Mocht je interesse hebben in een laan- of een dijkhuis, laat het de architecten van Overhoeks weten. Je komt dan op een wachtlijst te staan. De architecten van Overhoeks informeren je zodra er nieuws is over de gezinshuizen. Je kunt de architecten bereiken via overhoeks@denijl.nl

Nieuwsgierig? Download het inspiratieboek

Overhoeks is het laatste samenbouwproject aan de Laan op Zuid. Interesse in dit unieke project? Laat uw gegevens achter. De architecten van Overhoeks nemen op korte termijn contact met u op.

Geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter via het interesseformulier

Overhoeks is het laatste samenbouwproject aan de Laan op Zuid. Interesse in dit unieke project? Laat uw gegevens achter. De architecten van Overhoeks nemen op korte termijn contact met u op.

Kom langs op de Woonbeurs + regio op 21 en 22 maart – afgelast

Kom gezellig langs op de Woonbeurs + regio op 21 en 22 maart 2020, waar wij met onze eigen stand vertegenwoordigd zijn.
De beurs vindt plaats in het WTC gebouw aan het Beursplein 37 in Rotterdam en is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk.

Informatiebijeenkomst maandag 16 maart 2020 om 19.30u – afgelast

Overhoeks is het laatste samenbouwproject aan de Laan op Zuid. Op maandagavond 16 maart vindt om 19.30u opnieuw een informatiebijeenkomst plaats. Kom je ook?

Informatiebijeenkomst dinsdag 25 februari 2020 om 19.30u

Overhoeks is het laatste zelfbouwproject aan de Laan op Zuid. Op dinsdagavond 25 februari vindt om 19.30u opnieuw een informatiebijeenkomst plaats. Kom je ook?

Informatiebijeenkomst dinsdag 11 februari 2020

Overhoeks is het laatste zelfbouwproject aan de Laan op Zuid. Op dinsdagavond 11 februari vindt opnieuw een informatiebijeenkomst plaats. Kom je ook?

Informatiebijeenkomst maandag 27 januari 2020

Overhoeks is het laatste zelfbouwproject aan de Laan op Zuid. Op maandagavond 27 januari vindt opnieuw een informatiebijeenkomst plaats. Kom je ook?