47 APPARTEMENTEN

Het appartementengebouw van Overhoeks Fase II bestaat uit verschillende type appartementen. Er zijn brede CITY appartementen met zicht op de stad. De grotere HOEK appartementen hebben vanwege hun overhoekse oriëntatie een weids uitzicht rondom. De TERRAS appartementen hebben een dubbele oriëntatie; op de stad en op de daktuin. Alle appartementen hebben zowel een privé buitenruimte als een gedeeld terras.

In het appartementengebouw van Overhoeks heeft iedereen zijn eigen unieke woning. Het gebouw heeft een andere, meer persoonlijke sfeer. Belangrijk en uniek is dat elke woonverdieping een groot terras heeft dat gedeeld wordt door de bewoners. Een plek om van de zon te genieten, te lezen, bij te praten, samen te eten.

De appartementen zijn buitengewoon compleet. Alle woningen hebben een berging en fietsenplek beneden, eventueel een parkeerplaats en je kunt gebruik maken van een deelauto. Er is ook een aantal bakfiets/scooterplekken voorzien. De ontsluitingshal op je woonverdieping is riant en ruim voorzien van daglicht. Fijn en sfeervol. Elke woning heeft een privé buitenruimte, wordt geleverd met door de architecten geselecteerd sanitair en een complete keuken met apparatuur. Uiteraard is de woning zeer energiezuinig: gasloos, voorzien van triple glas, vloerverwarming en ventilatie met warmteterugwinning.

CITY appartementen

De slimme CITY appartementen hebben een breed front aan de Paul Krugerstraat, gericht op de stad. De maten van dit appartement zijn bepaald op basis van allerlei mogelijke indelingen. Vooral de breedte is van belang: veel licht en meer variatie in plattegronden. Je kunt uitgaan van aparte kamers, of juist een loftachtige, open indeling. De indeling bepaal je zelf, ondersteund door een Overhoeks architect.

Het appartement beschikt over een loggia; een beschutte buitenkamer waar je in de luwte kan zitten. Een greeploze keuken met apparatuur is inbegrepen, evenals een ingerichte badkamer en toilet. Maar ook die voorzieningen kun je zelf bepalen als je wilt. Je stapt straks binnen in je droomwoning, mét allerlei voorzieningen binnen handbereik zoals het grote terras dat je deelt met je buren.

> 64 m2 woonoppervlak
> 5 m2 privé buitenruimte
> gedeeld terras
> 5 m2  berging
> incl keuken en sanitair

TERRAS appartementen

De TERRAS appartementen hebben een dubbele oriëntatie; op de stad én op de daktuin. Het balkon ligt mooi beschut in de binnenhoek van je woning, daar kun je meerdere kamers op uit laten komen. De opzet van de woning is zo gekozen dat je kunt wonen aan de stadse kant, maar je kan er ook voor kiezen een woonkeuken aan de luwe zijde van de woning te organiseren. Want dat bepaal je hier helemaal zelf! De architecten van Overhoeks geven een aantal voorbeelden, maar je gaat zelf aan de slag met de woningindeling. Natuurlijk word je begeleid in dit traject. Ook je keukenindeling, het sanitair: dat wordt allemaal op maat in de tekening gezet. In de basis is er al een volwaardige greeploze keuken voorzien, evenals sanitair in een mooie uitvoering. De woning als maatpak: die klasse vind je straks ook terug in de rest van het gebouw met mooie gastvrije halruimten, een hoge gebouwentree, riante terrassen die je samen kan gebruiken.

> 89 m2 woonoppervlak
> 8 m2 privé terras
> gedeeld terras
> 5 m2  berging
> incl keuken en sanitair

HOEK appartementen

De HOEK appartementen hebben vanwege hun overhoekse oriëntatie een weids uitzicht rondom. De gevels zijn grotendeels bezet met grote ramen wat een lichte sfeer geeft en veel indelingen mogelijk maakt. Want de woning indelen: dat doe je hier zelf! De architecten van Overhoeks geven een aantal voorbeelden en helpen je met jouw eigen plattegrond. Geen woning is straks hetzelfde! De HOEK appartementen zijn nét wat ruimer dan gemiddeld, je kan zeer ruim wonen in een drie-kamer opzet, maar een vierkamer variant is ook goed mogelijk. Of een stadse loft: de keuze is aan jou. In de basis is een mooie keuken voorzien en het sanitair is door de architecten geselecteerd, maar je kan hier ook zelf op variëren of uitbreiden. De woning heeft een privé loggia én een gedeeld terras. Een heel complete woning in een bijzonder gastvrij woonbouw.

> 87 – 90 m2 woonoppervlak
> 5 m2 privé buitenruimte
> gedeeld terras
> 5 m2  berging
> incl keuken en sanitair