We hebben ons laten inspireren door de historische Overtuin. Veel landgoederen hadden vroeger een extra tuin aan de overzijde van de weg. In Overtuin maken we een hedendaagse variant. In aanvulling op je eigen tuin of balkon heb je samen met de buren een extra tuin in het hart van het plan.

  • Wil je in de stad wonen, vlakbij winkels, horeca en goede scholen, maar wel graag rustig en veilig?
    Dan is Overtuin misschien iets voor jou!
  • Hou je van het contrast van de bruisende wereldstad met een rustige, intieme en groene binnentuin, die je deelt met je buren? Dan is Overtuin je kans!
  • Op zoek naar een huis met een tuin, naar eigen wensen voor jou en je gezin gebouwd, maar wil je niet alles zelf doen? Kom dan eens met ons praten.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar: stuur een mail aan Mechtild via overtuin@jagerjanssen.nl

Overtuin maken we samen

Samen met je architect realiseer je in Overtuin je eigen woning. We bieden je in Overtuin een begeleid proces, zodat planning en kosten beheersbaar blijven.

Je kiest een basistype, dat je naar behoefte uit kunt breiden en waarbinnen verschillende indelingen en woonwensen mogelijk zijn. Rond de Overtuin hebben we vier woningtypen voor je ontworpen.

Voor elke woning realiseren we een parkeerplaats op een collectief parkeerveldje aan de Overtuin. Dat ligt half verdiept, zodat de auto’s uit het zicht zijn.

De Overtuin richten we samen in met hulp van een tuinarchitect. Of je er een grasveld, boomgaard, zandbak, bloementuin wilt maken of een volière, plantenkasje, vlindertuin wilt bouwen, beslis je samen met je buren.

De woningen in Overtuin

De stadswoning
De stadswoning aan de Laan op Zuid schakelt van de levendige Laan op Zuid naar het groene, besloten binnengebied. Een begane grond van maar liefst 4,5 meter hoog. Woonoppervlak van 135 m2 tot 190 m2. Prijsindicatie van € 380.000 tot € 485.000 VON.

De dijkwoning
Aan het nieuw aangelegde groene dijkprofiel maken we brede woningen met een woonoppervlak van 105 m2 tot 160 m2. Prijsindicatie van € 305.000 tot € 395.000 VON.

De plantsoenwoning
Vrij uitzicht op een nieuw plantsoen en een brede woning. Woonoppervlak van 130 m2 tot 160 m2. Prijsindicatie van € 360.000 tot € 450.000 VON.

De overtuinlofts
De overtuinlofts liggen in een compact 7-laags appartementenblokje met een hele verdieping voor jou alleen, maar je kan ook voor de helft gaan. Natuurlijk hebben deze woningen riante buitenruimtes, met zon! En bovenop maken we een extra hoog penthouse. Woonoppervlak  130 m2 [heel]. Prijsindicatie: 370.000-405.000 [heel], € 480.000 [penthouse]

“Veel landgoederen hadden vroeger een extra tuin aan de overzijde van de weg. In deelplan Overtuin maken we een hedendaagse variant.”

Webdevelopment by Oil4 © Copyright - Overmaas Wonen