Overture

Overture is een samenwerkingsverband tussen Laila Ghait Architecten en Massa bureau voor architectuur. Beiden rotterdamse bureaus met ruime ervaring in de woningbouw.

De afgelopen jaren hebben we gezocht naar manieren om recht te doen aan individuele wensen van kopers. Daaruit zijn vele ‘flexwonen‘ concepten bedacht en gerealiseerd zoals Flexwonen Corpus den Hoorn in Groningen.

Met Overture scheppen we nu weer ruimte voor een persoonlijke benadering, vanuit een fascinatie ook voor de individuele en specifieke wensen van stadsmensen. Hoewel een blanco schetsvel een mooi begin lijkt, kan het ook leiden tot keuzestress en hoge kosten.

In plaats daarvan bieden wij een aantal basistypen aan waarvan prijskaartje, planning en het stappenplan om tot realisatie te komen bekend zijn. Naast de persoonlijke benadering hechten we ook aan duurzaamheid: lees daarover meer op de projectpagina.

Massa bureau voor architectuur
Laila Ghait Architecten

Overture

Binnen Overmaas richt het project ‘Overture’ zich op pioniers. Mensen die op eigen(zinnige) wijze willen wonen. Liefhebbers van de stad met haar levendigheid en variëteit.

Webdevelopment by Oil4 © Copyright - Overmaas Wonen